Welkom bij mijn aller eerste blog!

En wat is dat spannend!!!!!

Ik heb altijd gezegd dat ik niet kan bloggen. Ik kan prima praten, hele verhalen. Ik vind de “live” communicatie met mensen heerlijk. Toch vond ik dat ik al mijn kennis niet voor mezelf kon houden. Dus heb ik besloten mijn uiterste best te doen en mijn kennis te delen in blogs.

Mijn blogs zullen steeds over onderdelen van het ondernemerschap gaan. De reis begint bij jezelf. Bij het kennen, respecteren van jezelf. maar ook het geloof in jezelf. De kracht van een doel hebben en hier vertrouwen in hebben is gigantisch. Ik zal je meenemen in die reis.

Maar ook de praktische kant van het ondernemerschap zal ik meenemen. Tips en informatie over zaken die je tegenkomt als ondernemer. Ik vertel je over systemen, programma’s, funnels, statistieken, websites en strategie.

Ik hoop dat je zult genieten van mijn blogs. En als je dat doet waardeer ik het als andere erover verteld. Mijn blogs deelt. Want kennis moet je delen.

Als je echt alles uitgebreid wil leren kan ik jou via mijn trajecten BUSINESS GROWTH FOR VA’S, ROADMAP TO YOUR MINDSET en met 1 op 1 coachings verder helpen. Naar jouw Next Step!

Na deze trajecten zal je echt weten wie je klanten zijn, wat je aanbod is, je prijzen, je eigen kernwaarde. En dat zal je heel veel op gaan leveren. Je zal makkelijker klanten kunnen krijgen. Betere tarieven kunnen vragen en een betere balans in werk en omzet krijgen. Want met hard werken alleen ga je nog steeds niet rijker worden.

Laat een reactie achter